62-годишен пловдивчанин на съд, въртял любов с малолетна

Животът

30-06-2014, 08:35

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Срещу 2 лева или бутилка с бира тя си лягала доброволно с него

62-годишен пловдивчанин с прякор Америката отива на съд, след като невръстната му любовница на 13 години се оплакала на социален работник. Момичето живеело в домове за сираци и от време на време прескачало до апартамента на похотливия старец. Срещу 2 лева или бутилка с бира тя си лягала доброволно с него. Впоследствие обаче размислила, досрамяло я, а дядото бил арестуван, съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив.

Срамната история се разиграла миналото лято, когато детето още нямало навършени 14 години, пише БЛИЦ. Години по-рано малката живеела с баба си и дядо си в район „Тракия”, но после била изпратена в приют в Калофер, а след това била върната в други домове в Пловдив.
Миналото лято тя с нейна приятелка били край Халите, когато срещнали Димитър - Америката. Няколко пъти ходели в дома му, той ги черпел с бира. Веднъж момичето останало само и дядото се възползвал от него. Когато свършили с половия акт, той й дал 2 лева и момичето се върнало на улицата при двете си приятелки.
На 19 септември малката отново отишла в дома на дядото, а той й предложил бира и кола. Тя избрала бирата и двамата отново правили секс. През цялото време възрастният повтарял колко му харесва, а когато свършил, я предупредил да не казва на никого. Всичко това се повторило още един път, но междувременно в дома се усетили, че момичето излиза, без да се обажда. Била уведомена полицията, а социална работничка си поговорила с възпитаничката на дома. Момичето си признало за визитите си при стареца, който на момента бил задържан. В дома му полицаите намерили виагра и купища с презервативи. Обвинителният акт срещу Димитър З. е внесен в съда за насрочване на дело, съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив.