Японци създадоха стая за уединение след скандали с половинката

Вече има решение на липсата на тишина и спокойствие

Скарали сте се с партньора или партньорката си и изпитвате остра нужда да останете насаме със себе си? Вместо да търсите уединение в градината, пристройката или дори в тоалетната, можете да се възползвате от новаторското предложение на японски производители - персонална изолационна камера, наречена "Удобна стая", предаде

БТА.
Създателите на камерата я описват като стая за почивка с всичко необходимо за така търсеното уединение. Както може да се предположи, "Удобна стая" е предназначена само за един човек и не дава възможност вътре да се намърда и половинката, когато страстите от кавгата се уталожат. 
Персоналната изолационна камера е с размери 205 на 120 сантиметра и включва плъзгащ се стол с висока облегалка, който при разгръщане на конструкцията се явява нейна четвърта стена. 
"Удобна стая" разполага с бюро за лаптоп, достатъчно място за телевизор или монитор, светоизлъчващи диоди и купища полици и чекмеджета за съхранение на любимите лични принадлежности. 
Неудобството на персоналната изолационна камера е, че макар да е оборудвана с отдушник, не разполага с климатик. Нито с хладилник, което значително съкращава времето за престой в нея. 
Цената на уединението, което предлага "Удобна стая", е 8000 долара.