Вижте хороскопа за юли 2014-та

Животът

30-06-2014, 13:33

Снимка:

horoskopi.biz

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите за месеца

Овен

Юли месец на 2014 година ще е значително благодатен за вас, представители на знака Овен. Предстоят ви много разнообразни дни, ще имате достатъчно физически сили и преди всичко творческо вдъхновение. Ако сте в отпуска, починете си, но намерете време да се заемете с устройството на дома си. Ще имате великолепни идеи и най-вече желание да ги осъществите. Можете да се радвате и на разбиране и подкрепа от близките си, но не забравяйте, че трябва да се вслушвате и в тяхното мнение.
На деловия фронт също ви очакват успехи. Само в последната декада на месеца не си позволявайте да вземате хазартни решения, нито пък да участвате в хазартни игри. Опитайте се да върнете дълговете си към всички, а ако това не ви се отдаде напълно, поне върнете значими части от задълженията си.
Не влагайте нови средства в бизнеса си. По-добре ще бъде да ги съхраните за есенните месеци или да се изплатите към кредитори. Независимо, че периодът не е удачен за нови инвестиции, деловите ви проекти ще вървят добре, ако държите нещата под контрол и не се поддавате на авантюризъм.
В отношенията си с интимния партньор бъдете много коректни. Има тенденция мъжете от зодията да станат неоправдано ревниви и постоянно да предизвикват разправии в дома си. Всичко това може да доведе до неприятности с любимия човек. Сдържайте гнева и дребнавостта си. Обърнете повече внимание на децата си, подкрепете ги, ако помолят за финансова помощ.
Самотните представители на знака биха могли да очакват интересни запознанства, но те няма да се развият в дълга и сериозна връзка.
През месеца се пазете от простуда на гърлото и не подценявайте здравето си.
Съществува опасност и за физически травми на гръбнака, особено при мъжете, който упражняват тежък физически труд или провеждат тренировки с големи тежести. Не допускайте нехайно отношение към първите симптоми на подобни явления и спешно потърсете медицинска помощ, особено ако имате някакви хронични заболявания. Не е изключено травмата да доведе до по-сложни ситуации.
Благоприятни дни през юли – 1, 9, 13, 22, 27, 29.
Неблагоприятни дни през юли – 4, 6, 8, 16, 24, 26.

Телец

През юли месец на 2014 година вие, Телци, ще можете да си отдъхнете и ще имате възможност да се радвате на досегашните си постижения. Само не бързайте, защото ще бъдете обхванати от желание всичко да вършите стремглаво, но това може да ви създаде проблеми.
Предстоят ви делови срещи с различни партньори, всичко ще се развива във ваша полза, ако успеете да контролирате темпото. Макар и някои договори да ви се струват малко неудачни първоначално, после ще се уверите, че сте постигнали много.
Хората, които са на държавна работа, ще хранят надежди за повишаване на статуса си, но не е писано това да стане през този месец. Това не е повод за нерви, нещата постепенно ще се подредят.
Тези от вас, които заемат ръководни постове, трябва да са внимателни към подчинените си и да разясняват всички нови промени, документи, изисквания. Така ще осигурят спокойствие на служителите си и на себе си.
През първата половина на месеца ще придобиете по-големи суми, но и през останалото време финансовото ви състояние ще е добро.
Имате голяма нужда от любов и романтика, но нищо особено няма да се случи в това направление. Някой мимолетен флирт и толкова. Обвързаните с постоянен партньор ще имат повече поводи за радост, тъй като в отношенията с любимия ще цари хармония.
През месеца ще бъдете много напористи, енергията ви ще е силна, но вече казахме, че трябва да се самоконтролирате. Има голяма вероятност от болки в ставите и то предимно в коленете. Добре ще е да прекарвате повече време на слънце и да консумирате храни, богати на калций.
Благоприятни дни през  юли – 2, 3, 12, 15, 24, 29.
Неблагоприятни дни през юли – 4, 7, 10, 17, 27, 28.

Близнаци

За вас, Близнаци, месец юли на 2014 година ще е спокоен по отношение на деловите ви занимания. Не се опитвайте да започнете нови проекти, а просто спокойно довършете всичко, което сте започнали. Ако имате възможност, излезте в по-дълга отпуска. Ако сте принудени да останете на работа, не се напрягайте, когато ситуациите не зависят от вас. Работете според обстоятелствата, нека те определят темпото. Излишно бързане и нервничене няма да помогнат. Дори да ви е скучно на работното място, не правете опити да накарате колегите си да ускорят темповете. Това ще ви създаде само неприятни поводи за кавги и излишни реплики с останалите. В момента нямате интерес от напрежение около себе си.
За хората, които се занимават с частен бизнес, по-благоприятна ще е втората половина на месеца, но пак не бива да очаквате кой знае какви успехи. Бъдете внимателни, когато някой ви убеждава колко е лесно да се печелят пари.
Финансовото ви положение ще е стабилно, но трябва да разчитате основно на редовните си приходи. Пари няма да се появят от нищо друго.
Не пропускайте да плащате редовно сметките си, не вземайте заеми, но и не давайте заеми. Постарайте се да разпределите средствата си разумно, за да изкарате месеца спокойно и в тази насока.
За необвързаните Близнаци месецът може да се окаже знаменателен  в сферата на любовта. Много е вероятно едно ново запознанство да прерасне в сериозна и много щастлива връзка.
Тези, които имат постоянен партньор, ще се радват на стабилност и хармония в отношенията си.
Ще ви създават грижи по-възрастни роднини, които ще имат нужда от помощ заради влошено здравословно състояние. Помагайте им от сърце. Дори предложете да поемете част от обслужването на дома им.
През първата половина на месеца пазете от простуда дихателните пътища. Не се поддавайте на желанието си да пиете студени напитки, особено газирани. Грижете се и за храносмилателната си система и избягвайте тежки и пикантни храни.
Благоприятни дни през юли – 4, 9, 13, 17, 21, 26, 31.
Неблагоприятни дни през юли – 1, 7, 11, 15, 20, 24.

Рак

За вас, представители на зодия Рак, месец юли на 2014 г. няма да е безкрайно лесен, но с повече упоритост ще се справите с всичко. Често ще ви се налага да се борите, за да защитите правата си. Това ще важи както за деловите ви отношения, така и за семейните. Не бива да се занимавате с никакви интриги, а от друга страна трябва да бдите да не ви заплетат в такива. Възможно е да станете жертва на клюки, на недоразумения. Стойте настрани от хора, които обичат да злословят. Не правете опити да обяснявате на никого какво и пред кого сте казали, как и защо сте го казали. Въобще не допускайте да ви въвличат в разправии.
Ако се наложи да работите през юли, вместо да сте отпуска, което е по-добрият вариант, изпълнявайте нарежданията на началниците си за преките ви задължения и по-малко мърморете. Не започвайте нови проекти, довършете започната работа, спазвайте точно сроковете и разпоредбите. Има голяма вероятност работата ви да бъде подложена на сериозна проверка. Бъдете много стриктни към документацията. Запасете се с много търпение и всичко ще бъде наред.
Добре ще е да пътувате по-често, тъй като затворените помещения ще ви действат много потискащо. Ако това не е възможно, правете дълги разходки след работа.
Финансовото ви положение няма да е отлично през месеца, но все пак ще имате достатъчно средства да си позволите някои по-дребни разточителства. Не изпитвайте угризения на съвестта, че сте се поглезили.
Ще се наложи да свършите много работа и по уреждане на дома си. Но пак си спомнете, че около вас няма да е много спокойно. Не се подавайте на провокации при спорове с близките си. Ако много държите на някое свое решение по подредбата на дома, изпълнете го без много приказки и толкова. Особено предпазливи трябва да сте в последните дни от месеца, когато и вие самите ще бъдете твърде емоционални и изнервени. За вас с пълна сила ще важи поговорката „Мълчанието е злато.”
На изпитание ще бъдат подложени и любовните ви преживявания. Дребни поводи могат да влошат отношенията с любимия човек през първата десетдневка на месеца, но следват по-спокойни дни. Ако вие овладеете собственото си напрежение в последните юлски дни, нищо няма да застраши любовта ви.
Трябва да сте бдителни към здравето си в последната декада на месеца. Нищо особено не ви застрашава, ако живеете и се храните разумно. Ако обаче си позволите да прекалявате с газирани напитки или с престоя си във водни басейни, е възможно да се окажете жертва на тежка простуда.
Благоприятни дни през юли – 2, 6, 7, 10, 19, 24, 29.
Неблагоприятни дни през юли – 1, 3, 8, 11,17, 21, 26.

Лъв

Месец юли на 2014 година ще бъде твърде разнообразен за вас, представители на зодия Лъв. Трябва да помните обаче, че не е време за нови мащабни начинания. Довършвайте работата по започнати вече проекти, проучвайте информация, която ще ви потрябва за бъдещите ви планове и почивайте през този месец. Особено важно е да се въздържате от рискове през втората половина на месеца. Не инвестирайте в недвижими имоти и не сключвайте сделки с хора, в чиято почтеност имате даже малко съмнение. През този месец не пилейте пари за излишен лукс, колкото и да обичате разкоша и глезотиите.
Подредете цялата си документация и ако липсват документи, набавете ги своевременно.
Ако сте на работа през юли, имайте предвид, че е възможен остър конфликт с началниците ви. До голяма степен сами ще сте си виновни, защото често си позволявате да коментирате техни решения. Няма да останат незабелязани и някои ваши отклонения от стандартните ви задължения. Не се опитвайте на работното си място да вършите частна работа – това може да ви струва много.
Жените от зодията трябва да смирят високомерието си и да се замислят дали не надценяват положението си в обществото и възможностите си. Не си въобразявайте, че можете да се справите с всичко, че можете да изиграете всекиго. Тази заблуда като бумеранг ще се върне върху вас и е възможно да загубите някои от приятелите си. Колкото по-толерантни сте към хората от обкръжението си, толкова по-голямо уважение ще получавате от тях.
В сферата на любовта няма да бъдете инициативните вие. Не се опитвайте да изяснявате отношенията си с партньора, още повече че в момента имате нереална оценка за собственото си поведение. Бъдете готови на компромиси – така по-лесно ще постигнете мир и разбирателство. Бъдете вярна опора на любимия и той ще ви прости някои грешки.
Пазете се от тежки физически натоварвания. Важно е да реагирате своевременно на болки в гърдите, ако се появят въобще такива. Избягвайте прекалената употреба на алкохол.
Благоприятни дни през юли – 4, 8, 17, 18, 21, 31.
Неблагоприятни дни през юли – 6, 11, 16, 19, 26, 27.

Дева

За вас, представители на знака Дева, месец юли на 2014 година ще бъде много благоприятен. Ще имате успехи в деловите си занимания, ще бъдете изпълнени с нови идеи и силна енергия да реализирате всичко, което желаете. Много ваши колеги, близки, а и непознати хора ще искат да ви помогнат според възможностите си. Не отказвайте помощ, защото благодарение на нея ще успеете да освободите време и за някои свои лични планове, касаещи уреждането на дома ви. Вие самите също ще имате желание да помагате на други, които се нуждаят от професионалните ви съвети.
Това, от което трябва да се пазите през месеца, е да не издадете пред фалшиви доброжелатели намеренията си за разширяване на бизнеса. Не споделяйте с всеки какво смятате да предприемете занапред. Ако излезете в отпуска, имайте грижата да приберете документацията си далече от завистливи или непочтени хора.
Юли ще благоприятен и за дейците на изкуството, особено за музикантите и художниците. С по-големи успехи ще могат да се поздравят дамите от зодията, но всички творци ще са обхванати от вдъхновение и силно желание за работа.
В сферата на любовта ще преживеете много приятни моменти, особено през първата половина на месеца. Ще има и хубави изненади отстрана на любимия човек. Погрижете се и вие да покажете обичта и привързаността си.
За да се чувствате в отлична физическа форма през юли, трябва да се движите много. Не се заседявайте дълго зад бюрото, срещу телевизора и компютъра. Колкото повече време сте навън сред природата, толкова по-енергични ще бъдете.
Не прекалявайте със солта и пийте много вода – ако не спазите тези правила, бихте могли да се натъкнете на проблеми с отделителната система, предимно при мъжете.

Благоприятни дни през юли – 6, 11, 12, 19, 20, 27.
Неблагоприятни дни през юли – 1, 8, 13, 14, 21, 29.

Везни

За вас, представители на знака Везни, месец юли на 2014 година ще бъде твърде двойнствен. От една страна ще успеете да спечелите всеобщо уважение, ще се справите успешно с много от задачите си, а от друга ще се наложи да преодолеете много препятствия по пътя към успеха. Не е желателно да сте прекалено инициативни. Повече се постарайте да довършите започнатите си дела, да изпипате всичко максимално точно и да не сте уязвими при проверки от началници и по-висши инстанции. Не проявявайте краен индивидуализъм и се включвайте в общите начинания на колектива.
Хората на изкуството ще имат много интересни хрумвания, но трудно ще ги реализират точно в този период. Август ще бъде по-подходящ да задвижат новите си проекти.
Втората половина на месеца ще е благоприятна за израстване в кариерата, но ако ви предложат по-висока позиция, обмислете добре предложението. Поинтересувайте се от детайлите на тази длъжност, за да не се окаже, че ще се занимавате с досадни за вас неща и това да ви причини много главоболия. Сами не си търсете нова работа - има вероятност да се увлечете в емоционални неправилни оценки за ситуацията.
През месеца ще се радвате на финансова стабилност, но ще са ви необходими значителни суми за ремонтите, които възнамерявате да направите в дома си. Не давайте пари на заем, освен на децата си и то само ако ви помолят за помощ.
Бъдете много грижовни към нуждите на любимия човек, защото той силно се надява вие да проявите разбиране към проблемите му. Бъдете щедри – и материално, и духовно. Колкото повече внимание отделяте на партньора си, толкова по-добре ще се чувствате и вие самите.
Дамите от зодията ще имат възможност да се радват на голямо внимание от страна на силния пол, но все пак не бива да си позволяват неразумни действия. Нека флиртовете и забавленията бъдат с мяра, за да се съхранят добрите отношения с постоянния партньор. Свободните могат да си позволят малко повече свобода и да се забавляват.
През юли здравето ви ще в добро състояние, но бъдете бдителни за проблеми с отделителната система. Ако се наложи, посетете лекар своевременно и не оставяйте всичко на случайността.
Благоприятни дни през юли – 8, 9, 21, 22, 26, 28.
Неблагоприятни дни през юли – 4, 10, 15, 20, 24, 31.

Скорпион

За вас, представители на зодия Скорпион, месец юли на 2014 година ще бъде като разделен на две части. През първата половина на месеца трябва да сте по-спокойни, да се стремите към уравновесеност във всяко свое действие. Не бързайте за никъде, не проявявайте излишно любопитство, не влизайте в безсмислени спорове. Постарайте се сами да си осигурите една среда, в която няма да имате излишни дразнители. Преценете собствените си постижения до този момент и помислете какво бихте могли да промените.
През втората половина на месеца ще бъдете в центъра на вниманието. Положете грижи за външността си, бъдете много точни във всичко. Ако сте на работното си място, работете точно и не допускайте да ставате уязвими с неизпълнение на задачи или с пропускане на срокове. Не обмисляйте как да напуснете работното си място, колкото и да ви дразнят някои нередности.
Особено благоприятен ще е периодът за хора с частен бизнес. Ще имате възможност да започнете нови начинания, да се запознаете с хора, които ще ви дадат добри идеи, а и начини за тяхната реализация. Дръжте под личен контрол всичко, особено ако работите в сферата на търговията. Цялата ви документация трябва да е изрядна.
В края на месеца са много вероятни конфликти с началниците за тези от вас, които са служители в административни учреждения.
През месеца не е желателно да вземате кредити или да искате пари на заем от никого.
В сферата на любовта ще бъдете облагодетелствани и ще преживеете много романтични моменти. Само в последните 2-3 ще възникват чести недоразумения между вас и постоянния ви партньор, но нищо по-сериозно.
Здравето ви ще е в добро състояние и ако не прекалявате със сладките храни и напитки, ще се чувствате отлично. Все пак се пазете от травми на коленете през третата декада и контролирайте физическото си натоварване.
Благоприятни дни през юли – 2, 11, 12, 15, 24, 29.
Неблагоприятни дни през юли – 6, 14, 17, 22, 26, 27.

Стрелец

За вас, представители на знака Стрелец, през месец юли на 2014 година ще бъде най-добре да се отдадете на почивка. Пътувайте, занимавайте се с дома си, посветете се на близките си хора. Само не си позволявайте финансови авантюри, а внимателно разчитайте паричните си средства. Няма да ви липсват пари, ако съумеете да прецените за какво колко да отделите. Можете да си позволите и значителен лукс, който вие така много обичате. Ако желаете да се занимавате с делови задачи, трябва да знаете, че всичко ще завърши успешно, макар че темповете няма да са много бързи. Приемайте помощ от близките си, от колеги и партньори, но не говорете много за плановете си.
Ако ви се отдаде възможност да бъдете в дълга командировка, не се отказвайте от нея. По време на пътуването ще преживеете приятни моменти, а и ще свършите много полезна работа.
В сферата на любовта ще бъдете много щастливи, но трябва да имате предвид, че в последната декада на месеца ще бъдете малко раздразнителни и е възможно да влизате в постоянни дребнави конфликти с любимия човек. Има опасност, ако прекалите, да получите ответен удар. Не е нужно да се стига до конфликт само защото постоянно искате да доминирате дори в най-дребните неща.
През месеца обърнете достатъчно внимание на всички свои близки, зачетете техните празници, направете им дребни подаръци. Тези от вас, които се занимават с изкуство, могат да отделят време и да покажат на по-възрастните роднини своите постижения. Това ще се превърне в малък семеен празник, а и вие ще сте доволни от признанието на роднините си.
Колкото и да е благоразположен към вас месец юли, пазете здравето си. На първо място внимавайте за състоянието на кожата си. Не се излагайте прекалено на слънце. Ако се нараните, вземете своевременно мерки – има вероятност от инфекции.
Благоприятни дни през юли –  1, 5, 7, 9, 23, 28, 31.
Неблагоприятни дни през юли – 4, 10, 18, 19, 25, 30.

Козирог

Вие, представители на зодия Козирог, трябва да сте внимателни през месец юли на 2014-та по отношение на общуването си с околните и в деловата сфера. Все ще ви се иска да свършите наведнъж няколко неща, но това трудно ще ви се отдава и може да доведе до конфликти с началниците ви и с деловите партньори. Бъдете по-умерени, не прибързвайте и не обвинявайте хората за лични неуспехи. Не изпадайте в гневни или песимистични настроения, няма да има много сериозни поводи за подобни състояния, просто не бива да пришпорвате нещата и да се владеете. Добре ще бъде да си вземете още в началото на месеца няколко дни отпуска, а след това да започнете спокойно работа. Имайте предвид, че са възможни някои сложни ситуации на работното ви място и ще ги разрешите само ако действате хладнокръвно и обмислено. Не давайте пари на заем, ако не сте убедени в 100-процентовата почтеност на човека.
Последната декада на юли не е подходяща за делови пътувания, а и въобще за пътувания. Ако имате възможност, отложете ги за началото на август.
По отношение на финансовото ви състояние не може да се каже нищо обещаващо, но няма да имате и големи затруднения. Не приемайте допълнителна работа с цел да заработите някой лев допълнително – само ще се разочаровате и ще берете ядове. Много по-добър вариант ще е да уредите дома си, да извършите някои дълго отлагани ремонтни дейности или да се отдадете на любимото си хоби, особено ако е свързано с изработване на предмети.
Бъдете внимателни, когато общувате с роднините си, включително  и с децата си. Твърде вероятно е отношенията да се обтегнат, а всъщност поводите ще са твърде незначителни. Премълчавайте, когато възникнат спорове за имоти или за нещо в дома.
В сферата на любовта нищо интересно, всичко ще бъде някак „сиво”, но ако не бъдете крайно раздразнителни, отношенията с любимия ще са в рамките на приемливото безметежно съжителство.
Здравето ви ще е в добро състояние, но няколко пъти през месеца ще се чувствате силно изморени. Помогнете си с правилен избор на храни, плодови сокове, ограничаване до минимум на алкохола. Има вероятност да се възобновят някои стари проблеми с дихателните пътища, но всичко ще отмине бързо. През последната декада се пазете от желанието си да шофирате бързо и не се занимавайте със спортове, които предполагат големи скорости.
Благоприятни дни през юли – 1, 6, 7, 15, 19, 20, 25.
Неблагоприятни дни през юли – 3, 4, 11, 13, 17, 30.

Водолей

Месец юли на 2014 година за вас, представители на знака Водолей, няма да е много лесен, защото ще имате много работа, а тя няма да върви лесно. Може да се окаже, че ще трябва да промените даже плановете си за почивка, особено ако сте я предвидили за последната декада на периода.
Ще трябва да довършите всички свои задачи, ще ви припомнят, че сте обещали вие да поемете някои ангажименти на работното си място, независимо дали са точно ваше задължение. Наложително е да изпълните обещанията си, ако искате да укрепите позициите си и през есента да се надявате на повишение на заплатата. Последната декада ще е благоприятна за вашето кариерно развитие, така че не се гневете при положение, че трябва да смените личните си планове за отдих. В този период ще намерите нови съмишленици, ще проведете успешни делови разговори, пътуванията по служба ще се окажат плодотворни.
Финансовото ви положение ще е стабилно, но допълнителни парични постъпления не могат да се очакват. Трябва да сте разумни при харченето, защото ще ви се наложи да отделите средства и за уреждане на дома си, макар че не е препоръчително да се захващате с големи ремонти.
Добре ще е да си направите точни планове за следващия месец, за да не се окажете в сложни и непредвидени ситуации.
В отношенията ви с постоянния партньор всичко ще е спокойно и дребните недоразумения само ще ви накарат да се замислите, че не си струва да се коментират и раздухват подобни неща. Чувството ви за хумор ще ви е добър помощник и ще бъде високо оценено от любимия.
Самотните представители на знака ще имат добра възможност да създадат приятни контакти, но нещо по-сериозно не трябва да се очаква.
През месеца здравето ви ще е в добро състояние като цяло. Тези от вас, които имат хронични стомашни заболявания трябва да са по-бдителни през втората декада. Пазете се от простуда и ако усетите болки в гръбнака и кръста вземете бързи мерки. Противопоказни са и големи физически натоварвания, особено за мъжете.
Благоприятни дни през юли – 1, 12, 14, 19, 21, 25.
Неблагоприятни дни през юли – 3, 6, 8, 11, 18, 23, 28.

Риби

Месец юли на 2014 година няма да е лесен за вас, представители на знака Риби. Около вас ще цари постоянно напрежение, ако останете на работа. Много по-добре ще бъде да сте в отпуска поне през първите две декади. Третата ще е период за активна делова дейност и отпуската през този период може да не се окаже подходяща за пълноценен отдих, тъй като постоянно ще се налага да се занимавате с някакъв служебен проблем.
Много вероятно е през този месец да се наложи да вземете съдбоносни решения за целия си живот. За едни това ще е промяна на работата, за други преместване в нов дом, а за трети – сключване на брак. Каквото и да се случи, запазете спокойствие и не изнервяйте и околните с постоянното си напрежение.
Много важно е за вас да изплатите дълговете си през този месец и да сложите в ред финансовите си дела.
Не се възползвайте от непозволени средства, за да се сдобиете с пари – това може да се окаже фатално и да е една от големите промени в живота ви. Колкото и да сте затруднени финансово, разчитайте на редовни доходи, още повече, че в края на месеца ще получите по-голяма сума за извършена от вас работа в предишни месеци.
В личните ви отношение с партньора и други членове на семейството също няма да е много спокойно и ще се усеща постоянно напрежение и раздразнителност. Вие самите често ще си търсите поводи за оплаквания, но по-добре би било да си ги спестявате. И без това никой няма да ви съчувства, а ще се изнервя от вашето често изразявано недоволство. Много вероятно е близките ви да започнат да ви избягват.
Като се изключи нервността и раздразнителността ви, здравето ви ще е в добро състояние през периода. В третата декада не се претоварвайте физически особено ако вече имате  проблеми със сърдечно-съдовата система. Хората с разширени вени също трябва да внимават през този период, да не се излагат на големи горещини и да ограничат максимално алкохола.
Благоприятни дни през юли – 3, 6, 13, 19, 21, 30.
Неблагоприятни дни през юли – 1, 4, 10, 11, 15, 23, 28.

Източник: horoscope.bg