Довечера започва втори JULY MORNING на Витоша

София Лайф

30-06-2014, 20:14

Автор:

Христина Рибарска

Всичко от Автора

Още по Темата:

July Morning - Камен Бряг

За втора поредна година предстои посрещането на JULY MORNING на Витоша. На 30-ти юни срещу 1-ви юли тази година на Алеко ще забиват купонджиите от D2 & LaTiDa, Тома от „Мюзик Айдъл” и група ПИФ. Уникалното събитие се организира за всички, които искат да усетят купонджийския дух в планината близо до изгрева.
Шоупрограмата ще започне с D2 & LaTiDa от 23 ч., като вход за събитието традиционно няма. След това на сцената ще забият Тома от „Мюзик Айдъл” и ПИФ. През цялото време и до сутринта за весело настроение ще се грижи и DJ Elien, който по време на изгрева около 6 ч. сутринта ще пусне култовото парче July morning на "Юрая Хийп". Песента ще прозвучи и в изпълнение на D2 & LaTiDa, които вече подготвят специален аранжимент на парчето.

Всички гости ще могат да се качат на Витоша с лифта от Симеоново до Алеко. Той ще работи извънредно на 30.06.2014 г. от 18.30 ч. до 21.30 ч. и на 01.07.2014 г. от 06.30 ч. до 9 ч. Организаторите са предвидили преференциални цени на билетите – в едната посока 4 лв. През цялата нощ ще вървят и безплатни автобуси на градския транспорт от Хладилника. За хората с автомобили ще има и безплатен паркинг на първа лифтова станция в Симеоново.
Организатори и тази година са Сдружението на Витошките ски и сноуборд училища и Витоша ски АД, със съдействието на Столична община. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г. Хижа „Алеко" ще бъде отворена през цялата нощ и ще може да бъде използвана от посетителите. За любителите на силни усещания е предвидено изкачване на Черни връх с планински водачи по определени за целта маршрути.