Мария Илиева със специален концерт в Летния театър на 11 юли

Хитовете на певицата ще прозвучат под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера - Бургас

Със специален концерт в Летния театър Мария Илиева ще изненада феновете си в Бургас.

Мащабното събитие ще се състои на 11 юли. Хитовете на кралицата на българската поп музика ще прозвучат под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, с оркестрации, изготвени лично от диригента на събитието маестро Славил Димитров.

След успешните концерти на Мария Илиева с най-големите симфонични оркестри на България, част от турнето ѝ “10 години Лунен сън”, на 11 юли проектът на певицата се завръща на сцената на Летния театър в Бургас с обещание за още по-силно музикално преживяване.

Заедно с оркестъра на Държавна опера Бургас с гост - диригент маестро Славил Димитров, на сцената до Мария Илиева ще бъдат музикантите Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии). Концертът е по покана на директора на Държавна опера Бургас Александър Текелиев и е в рамките на Летните музикални празници „Емил Чакъров”.

"Класическата музика винаги е била много близо до сърцето ми, споделя Мария. Щастлива съм, че отново имам възможността да представя песните си по този различен и интересен начин. Нямам търпение да изживея за пореден път щастието от срещата с бургаска публика и да се потопим заедно в красотата на симфоничния звук."

Билети за концерта на Мария Илиева в Летния театър на Бургас на 11 юли могат да бъдат закупени на касите на Държавна опера – Бургас, както и на интернет страницата на "Евентим".