Коцето с годежен пръстен за Надя

Предложи й църковен брак

Поп-фолк изпълнителят Константин направи гореща изненада на съпругата си Надя пред камерите на "На кафе" по Нова телевизия, предава БЛИЦ. С помощта на Гала той дари току-що дипломираната юристка с кошница цветя, а между тях беше скрил кутийка с пръстен с камък. "Леле Пате, страхотен е, много е хубав", не спря да се радва на изненадата Надето и веднага заяви, че се съгласява двамата със съпруга й да сключат и църковен брак.
"Влюбен съм в жена ми, ако можех пак щях да й предложа брак. Никога не съм успявал да я изненадам, защото всяка минута тя знае с кого съм и къде съм. А за пръстенчето...успях да изтичам до едно магазинче. Стъкълцето е големичко...Добре, че хората от магазина ми направиха намаление", отбеляза на свой ред Константин. За слуховете, че двамата се разделят двамата отговориха, че това значело, че са добре. "Щастлив съм като пишат, че се разделяме, защото сме добре, жив съм и всичко е ок. Сега започнаха да ме свързват с Николета Лозанова", коментира още Константин.
Екипът на предаването пък изненадаха певецът с кратко обучение по градинарство. Те връчиха на Коцето една ножица и няколко Туи, които той трябваше да подреже.
Изпълнителят призна, че държи парите си в ПИБ и не се е притеснил дори най-малко за спестяванията си. "Единственото, за което бях притеснен е, че видях големите опашки и не успях да си внеса. Исках да внеса пари, а не да тегля, защото съм убеден в сигурността на банковата система. Не се притеснявам изобщо. Сега има големи опашки, но този път хората вече искат да внесат парите, които са изтеглили. Хора, бързо си внасяйте парите, че сега е рай за крадците, те само дебнат", апелира Коцето.