Маги Халваджиян вдига сватба в Италия

Продуцентът ще жени сина си

Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремeна започват да репетират за ролята на баба и дядо. Богатите арменци в момента подготвят годежа на сина си Бедрос с адреналинката Алекс, пише „Всеки ден". Събитието ще се състои в края на юли и на него се очаква да присъства целият елит от ефира на Нова телевизия.

Бедрос Халваджиян и Алекс се залюбиха преди малко повече от 2 години на снимачната площадка на „Господари на ефира". В забавното предаване милионерският наследник е оператор, а красавицата тогава кършеше снаха пред камерите. Въпреки разликата във възрастта им от 5 години, двойката очевидно таи силни чувства помежду си и обратно на десетките пророчества, че връзката им ще е от ден до пладне, младите гласят годеж.

След края на телевизионния сезон семейството на Магърдич ще се отправи на двумесечна почивка на вилата си в Италия. Именно там ще се състои и годежът на наследника Халваджиян, който ще поиска ръката на Алекс. Запознати разказват, че годежът буквално ще си е малка сватба, тъй като Кремена искала всичко да е перфектно изпипано за пред гостите. Екстравагантната стилистка е известна с обичта към единственото си отроче и не се стиска, щом става дума за благото му.

Сред гостите на годежа в Италия се очакват да бъдат Мария Игнатова и Димитър Рачков, както и Гала с половинката си Стефан. Освен това ще присъстват още Джуди, Ани Салич, както и други не толкова популярни телевизионери. Един от любимите подчинени на Магърдич - Зуека, няма да успее да литне до Ботуша, тъй като е затрупан с грижи по новородения си син Стефан.