Никол Шерцингер: Отказах да оставя булимията да ме победи

Певицата разкрива житейската си трагедия, която остава скрита зад кариерата на "куклата"

Никол говори за своята 8-годишна битка с булимията, която остава скрита за всички до днес.

Тя разказва, че дори на върха на своята кариера е минавала през ада, докато накрая не се е озовала припаднала на пода на хотел в Средиземно море.

„Започнах да губя гласа си, не можех да пея и после помня, че мениджъра ми ме намери припаднала в хотелската стая. Мислех, че ще загубя всичко, което обичам. И в един момент, когато осъзнаеш, че си стигнал дъното си казваш „Няма да стане“.

„Тъжно е как пропилявах живота си. The Pussycat Dolls беше на върха, „куклите“ бяха на върха, но под повърхността нищо не беше такова, каквото изглежда. Никога повече няма да позволя това да се случи. Имаш само един живот, само един път си на 27…“

Никол сега е на 36 и казва, че ходи на терапия от напускането си на бандата през 2009г. Но споделя, че я е срам от факта, че лечението я е дистанцирало от близки и приятели.

„Знаех,че не е нормално или здравословно. Наранявах себе си с нарушеното си хранене. Това беше моят наркотик, моето пристрастяване. Това беше един порочен кръг, без край…“

Никол е преборила булимията, но казва, че все още я е страх дори да мисли за това. Тя казва, че това е ужасна болест, която те съсипва. Споделя още, че всяка нейна усмивка в Х фактор е била постижение за нея.

„Всяка усмивка беше триумф, защото идваше от разбито място.“