Вучков бил девствен до 21 години

Професорът бил романтичен, но скромен

"Аз бях много романтично дете, но до 20-ата си година бях по-затворен именно заради детството си. След това се отпуших и компенсирах изгубеното време", казва професорът. 

 "Първата ми интимна връзка бе на 21 години, тъкмо бях завършил ВИТИЗ. Връзката беше само сексуална, не духовна. Жената беше много проста, 20 години по-голяма, но хубава. Тя удовлетвори моята физика. Не исках да я виждам след това", споделя още Юлиан Вучков.

По въпроса с брака той е категоричен, че не липсвали кандидатки, но той не се решавал да зареже всичко в името на любовта.

„Имаше такива жени, но не съм се решил. Аз съм дете на разведена жена и много съм страдал от втория съпруг на майка ми. Ужасявах се, че ако се оженя за жена, която не ми пасва и се разведа, моите деца ще страдат като мен. Много обичам децата. Но трябва да ви кажа, че ако моето дете имаше сериозни качества - умствени, волеви и талант, щях да го обожавам. Но ако имах дете, което да стане пропаднал пияница, щях да се откажа от него чрез Държавен вестник", разкрива професорът.

В момента интелектуалецът има сериозна партньорка и не крие, че двамата редовно се отдават на страстите си в леглото, пише Lifestyle.