Защита-спектакъл на магистри на Музикалната академия

Мисия Пловдив

04-07-2014, 07:47

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тази година се дипломира деветият курс от магистратурата "Артмениджмънт" и четвъртият в "PR на арторганизации" на АМТИИ-Пловдив

Днес в залата на Кукления театър ще се състои официалната защита-спектакъл на студентите от магистратурите "Артмениджмънт" и "PR на арторганизации" при АМТИИ-Пловдив.

След това по време на антракта доайенът на управленските магистратури доц. д-р Живка Бушева и преподавателите ще дадат импровизиран брифинг за създаването на уникалните кадри за мениджмънт в културата и връзката между управлението на арторганизациите и създаването на адекватна културна среда в Пловдив и страната.

Тази година се дипломира деветият курс от магистратурата "Артмениджмънт" и четвъртият в "PR на арторганизации". За  тези години студентите имат реализации като директори и зам.-директори на драматични и куклени театри като Виктор Бойчев, Тодор Боянов-директор на Драматичен театър "Апостол Карамитев"-Димитровград, Красимир Къшев-диригент на Държавна опера Стара Загора, Дарин Петков-директор на Държавен куклен театър-Стара Загора, основателят на фолклорното радио и фолклорен клуб "Чанове" Костадин Господинов и мн.др.

С тези магистратури  АМТИИ се превръща в център на изучаването на мениджмънта и PR-а в арторганизациите, а Пловдив се утвърждава като град, който не само поддържа културните си традиции, но и инвестира в тяхното качествено и модерно развитие.