Син наряза баща си на парчета и го закопа в градината

Животът

04-07-2014, 08:17

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ужасяващото убийство е станало в Словакия

Син наряза баща си на парчета, след това го зарови в градината, за да прикрие следите си. Ужасяващото убийство е станало в Словакия, пияе БЛИЦ. 26-годишният Патрик вече е обвинен за смъртта на баща си Александър. Синът планирал всичко, но допуснал фатална грешка - признал какво е направил на приятелката си Жанет. Описал й с подробности как първо ударил баща си по главата. След това го насякъл с брадва. Накрая напъхал отделните части в найлонови торби и ги отнесъл в градината.
Младата жена обаче не могла да понесе да пази тайната и отишла в полицията.
Независимо от всичко, тя продължава да твърди, че обича убиеца Патрик.
"Той искаше да получи любов. Беше най-добрият мъж на света. Не мога да разбера защо е извършил това, никога никой не е наранил. Искаше само малко любов и аз му я давах", твърди Жанет пред вестник "Нов час".
Приятели на Патрик разказват, че баща му често се напивал. Именно алкохолът станал причина да го уволнят от поста раздавач. Съседите обаче твърдят, че баща и син се разбирали.
"Те бяха едни такива тихи, усмихнати хора", казват те.
Една от основните версии за бруталното убийство е, че бащата на Патрик пребивал майка му. Накрая синът не могъл да издърши и решил да избави майка си от мъченията.