Удрят по имиджа на петролен бос

Крими

05-07-2014, 12:44

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предприемачът Георги Георгиев съди столичен седмичник

Бизнес интереси, уронване на престижа и незачитане на личния живот на петролния и хотелиерски бос Георги Георгиев, са само една малка част от атаките на столичен седмичник.

За да урони престижа и имиджа на Георгиев, собственик на Genimex Invest, Genimex Oil, хотелски комплекс Априлци, Интерхотел Велико Търново, медийна група се опитва да засегне близките му приятелски и бизнес контакти с банкера Цветан Василев.

Фирмите на Георгиев работят още по-добре от изминалата 2013 г. и успешно развиват бизнеса си чрез участие в обществени поръчки и осъществяване на нови проекти за бензиностанции.

Има одобрен проект и за израждане на  луксозен апартхотел във Велико Търново с капацитет над 300 помещения.
„Не съм наркоман, дори никога през живота си не съм опитвал опиати. Активно спортувам и се грижа за здравето си всеки ден!  Здравословния начина на живот е моя основен приоритет, заявява още Георгиев.

Имам договор с компании като Петрол и Газпром за милиони лева. Хотелите ми работят успешно и не се оплаквам от липса на работа.

Политически интереси в момента целят да смажат и уронят авторитета ми, който градя с години, споделя още петролният бос.

Иск за 100 000 лв. адвокатите на Георгиев вкарват понеделник в съда.