6 любовни съвета за щастлива връзка

Любовта е по-силна от всичко!

Без значение дали вече сте открили или ви предстои да срещнете своята половинка, трябва да знаете, че щастливата връзка изисква усилия и правилна нагласа. Напук на общоприетото мнение, ние ще ви кажем, че с течение на годините не е задължително караниците да се превръщат в обичаен начин на общуване. Така че съсредоточете се внимателно и вижте как да запазите щастието помежду си.

Докосвайте се
Допирът е много силна форма на интимност. Правете го често, дръжте се за ръце по време на разходка, прегръщайте се. Не свързвайте физическите ласки само с преход към сексуален контакт.

Вашите проблеми са си само между вас
Ако приятелят ви направи нещо наистина ужасно срещу вас като физическо или емоционално насилие, съветът ни е възможно най-бързо да го споделите с приятели или роднини. Но да се жалвате на близките ви всеки път, когато той ви каже нещо накриво, е супер глупава постъпка. А и със сигурност ще преувеличите нещата и ще го изкарате едва ли не най-лошия човек на земята. Освен да настроите хората срещу него и вашата връзка, нищо друго няма да направите. А тази негативна нагласа малко или много ще ви се отрази и на двамата.

Имате гадже, не слуга
Партньорът ви не е до вас, за да ви служи! Не може всичко да става както ви е искате. Ако тръгвате с такива намерения в една връзка, просто отсега се откажете. Той също има мнение, чувства и желания.

Разбиране, разбиране и пак разбиране
Ще има моменти, когато всеки от вас ще е кисел и раздразнителен. Най-голямата грешка е да се нападате. Ако гаджето не е в настроение, не наливайте масло в огъня, дори да ви подразни с нещо. Преглътнете и покажете разбиране.

Всеки ден имате годишнина
Не искаме да звучим черногледо, но не се знае какво ще се случи утре, затова, обичайте се днес. Не е толкова трудно. Просто правете нещо специално един за друг всеки ден. Нещо, което другия обича и ще бъде изненадан. Така ще виждате партньора от различни гледни точки. Не е нужно да хвърляте много средства и усилия. Може примерно да сложите романтичен надпис на десктопа или да го събудите с любима песен.

Не се моделирайте
Вие сте хора, не пластелин! Всеки си има недостатъци, няма как да ги изтриете от характера му. Приемайте се такива, каквито сте.

Източник: beu.bg