Джаред Лето вече в София, довечера забива на "Академик"

Животът

06-07-2014, 13:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Стадионът отваря врати в 14 ч.

Голямата звезда на тазвечершния Sofia Rocks – вокалът на 30 Seconds to Mars Джаред Лето пристигнав София. Въпреки че летя веднага след участието си в Румъния, Джаред беше във видимо добро настроение и поздрави всички събрали се да го посрещнат с усмивка. Носителят на "Оскар" и музикант в една от най-успешните модерни рокгрупи в момента ще излезе на сцената на най-голямото роксъбитие у нас Sofia Rocks 2014 точно в 22.40 ч.

Малко по-рано вчера - на летище "София" кацнаха и пънкветераните The Offspring.

Днес вратите на стадион "Академик" ще бъдат отворени за всички фенове точно в 14 ч. Малко след това - в 15 ч., на сцената ще се появи метълбандата Osssy. Френската пост-рок група Alcest ще забие веднага след тях в 16:00 ч. Нашумялата американска банда Skillet пък ще даде всичко от себе за българската публика със стартов час 17.15 ч.

В ранните вечерни часове сцената ще бъде превзета и от шведската банда с мелодично инди звучене – Mado Diao. Очаква се те да излязат в 19 ч., близо два часа преди появата на първия хедлайнер за вечерта – легендарните The Offspring (20.45 ч). Организаторите припомнят, че бандата ще изпълни специално шоу – Smash Show, създадено по повод 20-годишнината от издаването на най-продавания инди албум за всички времена – Smash/ Блиц