8 гряха преди ... брака

Бъдещи булки, записвайте си !

Ако съвсем скоро ти предстои да кажеш заветното „Да“ на любимия, то има няколко неща, които непременно трябва да изживееш, като за последно, а след това да се отдадеш на хармония, спокойствие и вярност на мъжа до теб. Ето кои са тези неща според bliasak.bg:

Пътуване на стоп

Направо си е задължително да преживееш поне веднъж емоциите от пътуването на автостоп. Удоволствието идва не само от адреналина, че ще те вози непознат човек, но и от факта, че правиш нещо, което едва ли ще ти се случи отново.

Секс с непознат

В топ листата на всяка лудория е именно една секси откачена нощ, прекарана с готин тип от съседната маса в бара. Това предложение обаче върви с няколко разяснения, като например задължителното използване на предпазни мерки! Не забравяй, че все пак нямаш никаква представа с кого си имаш работа...

Дегустиране на коктейли

Често добре прекараната вечер се определя по това колко си спомняш от нея. Опитай всички готини коктейли в менюто на заведението на следващото женско парти и ако после нямаш никаква представа какво се е случвало след 00:00 – най-вероятно си изкарала страхотно! След като се омъжиш, вече ще трябва да се държиш като дама и ще забравиш за подобни изпълнения.

Мъжки стриптийз

Организирай приятелките си и отидете на мъжки стриптийз. Забавлявай се като за последно, танцувай се с момчетата на пилона, снимай се с тях... - с две думи, превърни вечерта си в незабравим спомен за цял живот.

Нощно къпане в морето без дрехи

О, дааа! Горещо ти препоръчваме ако си решила да правиш необмислени неща, в името на доброто настроение, да започнеш от парти на плажа, което да приключи във водата – без дрехи! Какво пък толкова - остави задръжките за този период от живота си, когато ще трябва да бъдеш примерна съпруга, а сега се отдай на приключения!

Да танцуваш върху бара

Купонът е в разгара си, а на теб така ти се танцува. Няма начин да стоиш кротко на бара, без да се качиш директно върху него и да покажеш на какво си способна в областта на мръсните танци.

Пробвай с жена

Може да е крайно, но и това предложение влиза в класацията на лудориите, които можеш да направиш, преди официално да се отдадеш на семейния живот. Пробвай нещо нестандартно и различно, но в никакъв случай не го прави с приятелка, с която виждаш често.

Брак за една нощ

Ако си от онези мадами, на които нищо ексцентрично не им е чуждо, то това предложение е точно за теб. Вече си си паднала по готиния тип в заведението и развоят на нещата ти е ясен... освен ако изведнъж не ви хрумне да се омъжите още същата вечер, а на сутринта да се разведете. Ето на това му се казват истински емоции. Бритни Спиърс вече го е пробвала!