Изгониха 4-годишно дете от ресторант, не било облечено подходящо

Животът

06-07-2014, 15:34

Снимка:

11alive

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Детето носило тениска на костенурките нинджа

4-годишно дете и семейството му не били допуснати в ресторант, защото детето не било спазило дрес кода на заведението, пише inews.bg, цитирайки Daily Mail. 

Момчето носело тениска на анимационните герои костенурките нинджа, когато отишло да обядва с родителите си. Салонната управителка обаче спряла семейството на входа, като им съобщила, че тениската на детето не отговаря на изискванията на ресторанта. 

Семейството поискало да разговаря с управителя на ресторанта, но учудващо той се съгласил с доводите, че детето не е подходящо облечено за заведението. Служителите обяснили, че въпреки че момчето е само на 4 години, правилата за дрес код важат за "джентълмени от всички възрасти".

По-късно от управлението на веригата на централно ниво обяснили, че според указанията в техните ресторанти дрес кода важи за мъжете, които не могат да носят тениски без ръкави, но не се казва нищо за жените и децата. От управата по-късно се опитали да се свържат с хората и да се извинят за недоразумението с надеждата пак да посетят ресторанта им.