Защо мъжете обичат по-възрастни жени?

Младите и красиви жени най-често водят в състезанието по злословие, завиждайки на неравната двойка. И те първи поставят диагнозата „мамино синче“ на кавалера.

Защо мъжете обичат по-възрастни жени?
1. Те правилно разбират и ценят мъжете.
2. Уважават свободата на мъжете.
3. Имат по-голям опит в секса.
4. Умеят да контролират емоциите си.
5. Интересни са в общуването.

На испанската премиера на филма „Мисията невъзможна: Режим фантом“, състояла се през 2011г., Том Круз едва се спасил от атаката на 85-годишната херцогиня Алба…

През октомври 2001г. най-богатата жена в Испания се ожени за 60-годишния Алфонс Диас. Но очевидно той се оказал доста стар за нея: 49-годишният Том Круз й се струва много по-перспективен. Затова на премиерата тя изоставила мъжа си, хванала Круз под ръка и позирала пред фотографите.

Том Круз, като джентълмен, явно се объркал: той, разбира се, е свикнал с женското внимание, но херцогиня Алба го смутила не на шега и той едвам успял да се измъкне от здравите й обятия.

Според психолозите главната задача, която стои пред жената, е с всички сили да избегне ролята на майка. Защото, ако не успее да го направи, отношенията са обречени. Младите мъже не търсят опека; те имат нужда от нещо съвсем различно: от пълноценно общуване и взаимно уважение. Най-много те ценят в своите избраници това, че те вече са реализирани като личности.

Знаят си цената, знаят какво искат от живота като цяло и от своя партньор в частност. Техният ценностен кръг вече е оформен. Отличават се със здрав поглед върху живота. Опитът им е достатъчен, за да гледат света без розови очила и в същото време да не правят буря в чаша вода, като се сърдят за глупости. Те решават проблемите без викове и скандали – просто защото милион пъти вече са се сблъсквали с подобни задачи, пише вестник „Феномен“.

И още! Тези дами не са зациклили върху собствената си външност! На нас, жените, ни е трудно да го повярваме, но повечето мъже, анкетирани от Фелиция Брингс и Сюзън Уинтер, признали, че бръчиците около очите на техните любими, разпилените коси, в които понякога проблясва по някой бял косъм, само добавят нежност и любов в отношенията! За такива партньорки ти се иска да се погрижиш! Иска ти се да ги обичаш! Иска ти се да заспиваш и да се събуждаш с тях дълги-дълги години…

източник: lekar.bg