ПловдивУтре: 7 юли

Мисия Пловдив

06-07-2014, 18:38

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Виж какво ще се случва утре в Пловдив и региона

Млади талантливи предприемачи от София и страната ще се учат на бизнес-занаят в ЛЯТНОТО УЧИЛИЩЕ , което организират Съюзът на икономистите в България и Европейският колеж за икономика и управление - ЕКИУ, Пловдив, от 7 до 11 юли 2014 г. в кампуса на колежа. Откриването ще се състои утре от 13.30 часа, а в програмата са включени изяви на успели български млади предприемачи и банкери, които ще представят своя опит.

На 7 юли, в деня на Света Великомъченица Неделя, е храмовият празник на Араповския манастир. Тази година той се отбелязва с тридневни тържества на 5, 6, и 7 юли. Празнична програма е организирана с подкрепата на Община Асеновград и Четвърти Артилерийски полк – Асеновград . Утре ще е празничната света литургия.  С благословението на високопреосвещения пловдивски митрополит Николай, за празника ще бъдат донесени частици от светите мощи на Света Великомъченица Неделя.

Структурата на МГЕРБ Пловдив област ще проведе общо събрание на членовете си утре от 17.30 часа в Дома на техниката. Повече от 700 са членовете на младежката организация на ПП ГЕРБ в областта. На събранието ще бъдат обсъдени предложения за промени в Правилника за организацията и дейността на младежката организация на ПП ГЕРБ. Ще бъдат коментирани и номинации за членове на  Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област
Здравко Димитров, народните представители на ГЕРБ от 17 МИР и областното ръководство на партията ще бъдат гости на събранието.

Операта излиза със специално предложение за млада влюбена публика утре . Танцовият театър "Флирт в лятна нощ", който е базиран на музика от "Амели Пулен", ремикси на Моцарт и Буда бар от далечния Изток, ще бъде представен на 7 юли на сцената на кино "Орфей". Срещи, запознанства, изневери и раздели, разказани по изключително забавен начин от млади талантливи танцьори и ефектна мултимедия.