Стара Загора утре: 7 юли

Мисия

06-07-2014, 18:49

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Времето:
До полунощ купестата облачност над планинските райони в Западна България ще се размие и до сутринта времето над страната ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще бъде слънчево, след обяд в равнините – горещо. В следобедните часове над планинските райони от Западна България ще се развива купеста облачност и на отделни места там ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимални температури между 29° и 34°.
Предстоящи събития:
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие нова детска площадка, която се намира зад новата спирка "Алана". Това съобщиха от пресцентъра на общината. Площадката е дарение за децата на Стара Загора от фирма "Екоколект". Откриването е на 7 юли 2014 г.в 17.00 ч.
Програма за Лятна работа с деца на Детски отдел, библиотека „Родина"
10.00 ч. – 12.00 ч. - „Кой съм аз...? Коя си ти...?" – интерактивни игри и упражнения
Работа по проекти: „Пътешествие без куфар" – запознаване с интересна и любопитна информация за различните континенти и държави.

12.00 ч. – 12.30 ч.
Танцово студио: „Дъга пъстроцветна" - запознаване с танци от различни части на света.
21.00 ч. Лапидариум, РИМ – Стара Загора ТЕАТЪР НА ОТКРИТО
„Далавера за леваци"
от Майкъл Куни, режисьор проф. Андрей Аврамов
Комедията взима на прицел английската Система за социална помощ. Историята е толкова смешна и ексцентрична, че някъде към средата на спектакъла ще Ви се прииска да извикате: „Спрете, недейте повече, моля!"...