Кметът на Приморско венчае двойки под водата /снимки/

Бургас Лайф

07-07-2014, 09:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сватби под водата започват от юни в Приморско

Българи и чужденци започнаха да се вричат във вярност на морското дъно

Уникални сватби започнаха да радват не само чуждите туристи, но и бългаите. От това лято кметът на Приморско, инж. Димитър Германов ще слага водолазен костюм и застава пред олтара на единствения по рода си в християнски води подвовен параклис в района на Перла. 

Първата булка за този сезон ще бъде българка, но тя ще се врече във вярност на холандец на дъното на морето, където по програма освен венчавка, влюбените ще пият и шампанско. За младоженката е изработен и сватбен костюм с воали и було и букет от черупките на морски дарове. 

Услугата е различна от всички други не само, заради налачието на подводен параклис, но и заради екстремните умения на градоначалника на морския град, обясниха от водолазен клуб „Посейдон”.

Проектантът Ирина Бадалова, която е автор на идеята и собственик на агенцията за вълнуващи бракове обаче обещава и други изненади от дайвинг клуба, до Крокодилите - вълнуващи срещи с непознат под водата, както и венчавки в древното светилище Беглик таш. За двете услуги вече има желаещи, те обаче са главно чужденци.