Оферта! Приходната агенция разпродава автомобили

Новините

07-07-2014, 12:24

Автор:

Сава Зарев

Всичко от Автора

Още по Темата:

НАП вече следи нови 53 стоки с висок фискален риск

През следващите две седмици в електронния магазин на НАП на www.nap.bg ще бъдат обявени над 60 търга за леки автомобили, като най-евтиният от тях е начална цена от 200 лв. Най-скъпият автомобил е БМВ-Х5 със стартова цена на наддаването за него 14 000 лв.

В електронния портал на Агенцията желаещите могат да купят не само леки коли, но и апартаменти, товарни превозни средства, парцели, магазини, фитнес, помещения за СПА, атрактивни имоти в зимните и морските ни курорти на цени често по-ниски от пазарните.

Става дума за вещи на длъжници на НАП или конфискувани от държавата активи. В електронния магазин на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на вещта, номер на търга и други критерии.

Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена. Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти и на тези за леки и товарни автомобили.

В електронния магазин на приходната агенция се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, автобуси, кранове, багери и др.