Андрей: Да, с Бориса съм!

Двамата най-накрая признаха за връзката си

Продуцентът Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева най-сетне открито признаха за връзката си. Двамата са заедно още преди края на „Къртицата", но до днес упорито мълчаха и правеха всичко възможно, за да запазят отношенията си в тайна.
Всичко обаче лъсна наяве в морския курорт Лозенец, където Андрей Арнаудов и Бориса почиват заедно на вилата на продуцента вече втора седмица. Откакто са там, Андрей и Бориса явно размислиха и решиха, че няма смисъл да продължават да се крият. Нещо повече - с типичния си буен нрав и цветист език Андрей Арнаудов избухна пред познати в заведение:
„Да, тя е жената! С Бориса сме заедно и какво от това?! Доволни ли сте сега?! Вече чакаме с нетърпение да прочетем поредния пасквил в патешко жълтите вестници, за да разберем кога сме се оженили, кога сме се развели и колко аборта е направила Бориса. Пък дано вестникарите изкарат някой лев за море, та да сме доволни, че им помагаме", с нервна усмивка заявил това Андрей Арнаудов пред свои познати, срещнали се случайно в Лозенец.
Както и се очаква, в този момент до Андрей Арнаудов е била и самата Бориса Тютюнджиева, която не се отделя от него дори за минута, пише vchas.net. Чула думите му, Бориса избухнала в неудържим смях и побавила: „Нямат си хората по-интересни занимания от нас явно!", разкриват източниците, свидетели на директното признание на Андрей Арнаудов, пише Lifestyle.