Стара загора утре: 8 юли

Мисия

07-07-2014, 19:53

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Времето:

Предимно слънчево, в низините – горещо. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен югоизточен вятър. В следобедните часове над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места, главно в планините, ще превали краткотрайно. Максимални температури между 30° и 35°.


Предстоящи събития:

13:00 - 17:00 ч.: Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Националният офис за технологичен трансфер към Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ) организират семинар, насочен към представяне на възможности за подготовка на иновативни фирми и научни организации за кандидатстване по европейски и национални програми.

 

Целта на семинара е да бъдат представени  възможностите за финансиране по програмите Хоризонт 2020, Оперативна   програма "Иновации" и "Конкурентоспособност 2014-2020" и Фонд "Научни Изследвания".

 

18.00 ч.: Петата контрола на „Берое“ от подготовката за сезона ще се изиграе  в Правец. Съперник в нея е съставът на „Локомотив“ (София). До този момент момчетата на Петър Хубчев записаха четири победи – над „Литекс“ с 2:0, над „Хасково“ с 3:2, над „Монтана“ с 3:0 и отново със същия резултат над „Левски“ (София).

 

18.00 ч.: Във фоайето на Община Стара Загора ще се състои официалното закриване на Първото национално биенале „Мозайката днес" 2014 и представянето на изработената от участниците творба по време на биеналето.


Програма за Лятна работа с деца на Детски отдел, библиотека „Родина ", ул. „Българско опълчение" 69

10:00 ч. – 12:00 ч. „Кой съм аз...? Коя си ти...?" – интерактивни игри и упражнения

„Интерактивна игра за здравословно хранене" – РЗИ гр. Стара Загора, д-р Николова

Работа по проекти: „Ах, добрината..."

12:00 – 12:30 ч. Танцово студио: „Искри български" – запознаване с народни танци от различни области на България.

21.00 ч. Лапидариум, РИМ – Стара Загора ТЕАТЪР НА ОТКРИТО

 „Далавера за леваци" от Майкъл Куни, режисьор проф. Андрей Аврамов

Комедията взима на прицел английската Система за социална помощ. Историята е толкова смешна и ексцентрична, че някъде към средата на спектакъла ще Ви се прииска да извикате: „Спрете, недейте повече, моля!"...