Красивата Веси изгуби битката с рака

Коварната болест отне живота на момичето твърде рано

Красивата бургазлийка Веси, за която хиляди хора се отзоваха на помощ с парични дарения, изгуби битката с рака. Тежката диагноза отне живота на момичето снощи.
24- годишната Веси се бореше с  карцином на черния дроб. За лечението й в Германия бяха необходими непосилни за семейството средства. Парите бяха събрани  след споделяне на призиви за помощ във Фейсбук. Веси бе приета в клиника в Мюнхен, където бе приложено лечението. В последните дни обаче, състоянието ѝ рязко се е влошило и въпреки усилията на лекарите да я спасят, младата бургазлийка е починала.

„Сръбна вест! В момента пиша с нечовешки мъки това съобщение! Преди малко от този свят си отиде едно уникално момиче - нашата близка Веси. Искам да изкажа благодарностите от името на всички нейни близки за помощта! Въпреки адските болки, в които Веси си отиде, може би е затворила очите си с усмивка, защото е знаела, че всички ние я подкрепяхме до последният й миг.”,  пишат приятелите й, които организираха многобройни прояви за събиране на средства в помощ на момичето.