Матушев пак ще води Локо Пловдив

Треньорът вече е набелязал двама футболисти, които ще пристигнат на Лаута до ден-два

Новият треньор на Локо Пловдив Неделчо Матушев емоционално изрази чувствата си след като се разбра, че отбново ще застане на кормилото на пловдивския клуб:

„Мога да изкажа благодарността си на привържениците, че се обърнаха към мен в този момент. Щастлив съм, че съм отново на Лаута. Чувствам се част от борбата им за свободен Локомотив. Знам, че ще бъде трудно, но последните месеци доказаха, че името Локомотив (Пловдив) има голяма тежест, каза Матушев пред БТА.

„Макар и да бях за кратко в предишния си период тук, хората са оценили какво съм направил. Тогава поставихме едно добро начало, отборът заигра бързо и красиво, а после други обраха плодовете и се тупаха в гърдите, че са на финал за Купата на страната. Но това не е проблем. Важното е Локомотив да бъде там, където му е мястото“, каза още новият треньор на черно-белите.

Матушев вече е набелязал двама футболисти, които ще пристигнат на Лаута до ден-два. Те са с доста опит, а в момента играят за отбор от Б група. Повече детайли по бъдещите планове на отбора ще станат ясни в следващите дни.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен