Срам! Зрителите на концерта в помощ за Таня, колкото участниците

Добрата новина, е че семейството вече има пари за лечението

След ударна кампания, известни изпълнители, които пристигнаха специално за събитието, за да подадат ръка на 20-годишната Таня, Летния театър в Бургас остана празен. постигна се почти творчески паритет между участници и зрители.

2200 места предлага сцената в Морската градина, едва 50 от тях са били заети на вчерашния благотворителен концерт "Надежда за Таня".

Бургазлийката страда от церебрална парализа, за лечението й бяха нужни 5100 евро. С операцията ще се даде шанс на момичето да проходи.
За да помогнат на семейството й в този труден момент от столицата пристигнаха Орлин Павлов, Руснал Мъйнов, Стоян Петров, финалистите от конкурса „Големите надежди” Кристияна Асенова и Александър Танев. Сред бургаските участници бяха група Грас, Георги Дюлгеров и много други талантливи изпълнители.
Община Бургас даде осигури безплатно ползване на Летния театър за концерта. Малките "Петлета" пък зарязаха подготовката по поредното си турне. 

Всеки даде всичко от себе си за да може да бъдат събрани средствата. Самите участници също пожелаха да отделятпари за лептата. Бургазлии обаче решиха да си спестят поредната културна проява.

Добра новина все пак има - майката на Таня Гръкова обяви, че въпреки празната зала са успели да съберат остатъка от необходимата сума и дъщеря й заминава на операция.

Екипът на BurgasUtre им пожелава успех!