Станкулова вая секси тяло в лагер

Очарователната синоптичка  на Нова е живото доказателство, че красивите жени могат да бъдат и умни. Тя влиза в лагер, но луксозен и „надзирателката” в него е ТиВи звездата Ева Борисова.
Нейният тренировъчен  лагер събра родния елит в Голф комплекса „Тракийски скали” до Каварна.
„Умните хора инвестират в себе си и в добрата си форма и самочувствие. Трябва да се промениш, ако искаш да промениш и бъдещето си”, твърди Ева, която обещава на елитните си клиенти първата височинна тренировка със специална маска.
Преди влизането си в лагера амбициозната синоптичка твърдо е решила да работи усилено за още по-секси форми. Никол здраво се е захванала да премахне и последните излишни сантиметри от деликатните места с култовата Хипокси терапия, която стяга кожата и заглажда целулита.  
Запалени фенове на Никол  я зърнали на Панчаревското езеро, където крехката красавица премерила сили с мъжете в състезание с кану. Очевидно звездата на Нова здраво загрява за хитовия лагер. Там вече я чака отбрана звездна компания, решена твърдо за 1 седмица с много спорт, приключения и топ апаратури да се промени напълно.