Изчезналият Стефан забелязан на Централна гара?

Животът

09-07-2014, 12:00

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Екип на Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдивчанин в неизвестност от дни. Търси се!

Младият мъж е в неизвестност вече 20 дни. Търсенето продължава

Вече 20 дни 30-годишният Стефан Маринов от Пловдив е в неизвестност. Часове след изчезването са подавани няколко сигнала, че той е забелязан на различни части на България. За съжаление обаче все още няма и следа от младия мъж.

Вчера на страницата на Стефан във Фейсбук бе подадена информация, че продавачка на зеленчуци от "Смирненски" видяла момчето в края на миналата седмица на Централна гара-Пловдив с раница на гърба.

"Според майка ми сивата му раница я няма у нас, лошото е, че аз не се сещам за коя раница точно става дума, за да проверя наистина ли я няма.", пише братът на изчезналия мъж – Веселин.

В друг сигнал пък жена казала, че видяла мъж с описание на Стефан в Пещера. Градът бил проверен, но художникът не бил открит.

Припомняме, че Стефан Маринов е в неизвестност от 19 юни. Младият мъж никога не е бягал от дома си, но в последните дни преди да изчезне бил в депресия. Бил художник любител, а наскоро негов познат го обидил, че рисува зле. Стефан изгорил всичките си картини два дни преди да изчезне без следа. На 19 юни бил на работа, по обяд затворил павилиона за вестници, като оставил вътре портфейла си с документи и оттогава от него няма нито вест, нито кост. Близките му са разлепили обяви из целия град, че издирват младежа и обикалят непрекъснато да го търсят. Стефан не е имал мобилен телефон, защото е глухоням. Чува съвсем малко с помощта на слухов апарат. 

Изчезналият Стефан е на 30 години, висок е около 1,60 м, с къса кафява коса и кафяво-зеленикави очи. Бил е облечен с черно кожено яке и светъл панталон. Близките му умоляват, ако някой го види или има информация за Стефан, да се обади в най-близкото полицейско управление.