Мутри на Пръча и Митьо Очите се биха заради жена

 

Мутри на Данчо Пръча и Митьо Очите изнесоха открит урок как се водила битката между враждуващите родове на Монтеки и Капулети, когато е намесена честта на жена. В неделя вечерта в бургаското с. Лозенец биячи на наркобосовете буквално се спукали от бой заради сърцето на позавехнала Барби, която преди години топлила с пищните си форми леглото на врачанския тарикат Йордан Тонов. Биячите на наркобосовете се млатиха пред публика в баровското „Хасиенда Бийч" в Лозенец.

Очевидци на битката, в която взели участие десетина напомпани мачовци, разкриха пред „Всеки ден", че красавицата втора ръка вече радвала със силиконовите си прелести човек от обкръжението на Димитър Желязков.

Мутрагеньото и лачената кака се мляскали в хитовото заведение „Хасиенда Бийч", разположено под станцията на Върховния административен съд на първа линия на плажа. Магистратите, които отдъхват на станцията, често се оплакват от канския шум, с който вечер ги облъчва заведението. През годините пък мястото на няколко пъти бе подпалвано, твърди се - от конкуренти.

Във вихъра на купона в неделя обаче нахлули гавази на Пръча, които видели бившата си първа дама в обятията на конкурент. Това било повече от достатъчно да започне боят, от който пропищяло цялото село, познато с ироничното си име Луксозенец. До намесата на полиция обаче така и не се стигнало.

Причината е, че за края на мелето помогнал и собственикът на култовата кръчма - Димитър Тодоранов. Треньорът на националния отбор по карате се намесил и авторитетно прекратил кървавата битка.

Източници на вестника коментираха, че зад кавгата между мутрите на Очите и Пръча обаче прозира и друго - борбата за надмощие и преразпределение на наркопазара. От началото на активния сезон дилърите на врачанския мафиот обикалят Южното Черноморие с лъскави коли благоевградска регистрация.

Запознат с далаверите им ни обясни, че Йордан Тонов се е вързал с баровци от Югозапада, които му осигурявали промишлени количества петричка марихуана, която групичката на Пръча разпродавала по морето.

Димитър Желязков - Очите пък продължава да пробутва смесената с лекарства за крави кока.
Както пръв „Всеки ден" разкри, несебърският капо ди тути капи се е уредил с 40 кила чист колумбийски кокаин, които размесил с химикали и го раздул до над 300 кила. Количеството е приготвено само за този летен сезон и вече се пласира активно.