Люси Дяковска прежали Камелия

Певицата напълно забрави невярната сервитьорка

Огнената поп певица остави в миналото мъката по шавливата си половинка, с която бяха заедно три години. Заради нея Люси не само загърби успешния си бизнес в Германия и кариерата си, но се пресели в родината си за дълго.

Дори спретна две заведения, едното от които в центъра на столицата, за да има гаджето й занимавка през свободното си време. То бе причината за раздора, тъй като в него Камелия срещна новата си тръпка Ивана, която се грижеше за декора му.

Дълго време Дяковска ближеше раните си и не вярваше, че ще намери сродна душа отново. По всички телевизии, където даваше интервюта тя признаваше, че страда много и раздялата страшно е наранила сърцето й. Дори на тялото й се появи нова татуировка, която гласеше, че любовта е болезнена.

Певицата дори продаде едно от заведенията си и отпраши отново към Германия, за да се справи с мъката. Там се запознава с новата си изгора. 35-годишната Матилде се оказа не само стабилна и отговорна, но много скоро двете заживяват заедно. Настоящата приятелка на нашенката има и 4-годишен син, с което се сбъдва мечтата на Люси да има дете.

Откакто е срещнала новата си любов, Дяковска не вдигала телефона на Камелия, която не спирала да я притеснява, пише Lifestyle.