Цените на горивата в Бургас паднаха надолу! ИНС Петрол прави от 5 до 10 стотинки отстъпка на всеки литър

Парите

10-07-2014, 17:58

Снимка:

burgasutre.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Започна раздаването на безплатни карти за намаления на бензин, дизел и автогаз

Супер изгодни цени обяви с официалното си откриване бензиностанция Инс Петрол в Бургас. От днес цените на горивата падат от 5 до 10 стотинки надолу. От супер офертата ще могат да се ползват всички клиенти на Инс Петрол, без ограничения във времето, дните от седмицата и без условие за литрите на зареждане. Промоционалните цени ще се ползват със специални карти. Те ще се подаряват на всеки клиент, който зареди автомобила си на бензиностанция ИНС Петрол. Картата предоставя правото на клиента да ползва отстъпките при зареждането на бензин, дизел или автогаз. Специалните условия ще могат да се ползват от бизнес клиенти и физически лица. Новината бе съобщена на официалното откриване на бензиностанцията, която се намира на улица „Индустриална" 2 (ген. Владимир Вазов” 2), (по посока предприятие ДАП).

 

 

 

 

 

 

 

 

Лентата на новия модерен обект, в присъствието на официални гости преряза кметът на Бургас Димитър Николов. Събитието уважи и кметът на град Средец Иван Жабов.
Бензиностанция ИНС Петрол държи и най-ниските цени на газта в цялата област. Литърът е 1,12 лв. С отстъпката по картата цената на автогазта слиза много по-надолу от тази на останалите бензиностанции.
Допълнителни отстъпки Инс Петрол ще прави и при зареждане на над 20 литра гориво. Бонусът за всички е напълно безплатно кафе и бутилка минерална вода. За над 25 литра гориво - към чашата с кафе ще има подарък половин литрова бутилка безалкохолна напитка по желание на клиента.     
За клиентите на бензиностанция Инс Петрол са създадени максимални удобства за отдих и възможност да се подкрепят в кафе-къта с пресни сандвичи, топли и студени напитки. Обектът разполага с удобен паркинг.