Билкар лекува с метеорит от космоса

Чудото дошло от изчезналата планета „Зелен Уракъл”

Ямболският билкар Митко Димитров лекува болни с уникален метеорит, долетял от Космоса. Пред дома му винаги има опашки. Пациентите на билкаря твърдят, че космическият камък е панацея за всяка болежка. Вече 40 години билкарят помага на хиляди хора. При него идват болни с отчайващи диагнози, отписани от медицината, като меланоми, цирози на черния дроб, инсулти, инфаркти и злокачествени заболявания. Митко Димитров твърди, че вълшебният космически камък лекува на 100% рак.
Смята се, че лековитият метеорит е дошъл от изчезналата планета “Зелен Уракъл“ . Ямболският лечител има общо 4 метеорита от 4 различни планети. Най-ценният от тях космически камък тежи 12,3 кг и е от от хондритов тип. „Той не е от нашата галактика, затова е толкова ценен. Друг като него няма на земята”, казва Митко. Възрастта на метеорита е над 9000 години, са установили специалисти от бургаския университет “Проф. д-р Асен Златаров”, за което издават на Митко официален сертификат.
Метеоритът от „Зелен Уракъл“ няма аналог в света. От всички камъни с доказан неземен произход, единствено той притежава способността да лекува. Космическият къс излъчва необичайна лечебна топлина, която се усеща, щом човек го доближи.