ПловдивУтре: 11 юли

Мисия Пловдив

10-07-2014, 19:04

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Виж какво ще се случва утре в Пловдив и региона

Утре Пловдив посреща кастинг турнето на X Factor. В Дома на културата „Борис Христов” всички музикални таланти от града и региона ще се опитат да докажат, че имат потенциала да станат новата звезда на България.

По същото време в зала 1 на Апелативен съд ще се проведе пресконференция на новия председател на Апелативен съд Пловдив Магдалина Иванова. На пресконференцията ще бъде представен новият екип от заместник – председатели, както и концепцията за управлението на съда през следващите 5 години.

Обществено обсъждане за проект: „Ефективна координация за стратегическо планиране и мониторинг по политиките на Община Марица”. Срещата ще се проведе утре от 13.30 часа в залата на Общински съвет „Марица”.

Утре приключва приемът на документи за желаещите да участват в общото класиране единствено с оценки от матури в ПУ „Паисий Хилендарски”. Припомняме, че срокът бе от 17 юни до 2 юли, но бе удължен до 11 юли. Записването става единствено в Университетския информационен център в Ректората на ул. „Цар Асен“ №24, в делничните дни.

Жителите на хисарското село Красново излизат на протест срещу редовното обгазяване на населеното място от цех за дървени въглища. Хората се събират в 10,30 часа в петък пред кметството и имат намерение да направят протестно шествие до цеха. Подкрепа на място ще окаже и кмета на община Хисаря Пенка Ганева. В село Красново живеят 800 души.

 Виж кои улици ще мият утре в Пловдив ТУК!