Стара Загора утре: 11 юли

Мисия

10-07-2014, 20:16

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Времето:

Утре с ориентиране на вятъра от запад-северозапад и временно усилване в страната ще проникне малко по-хладен въздух. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, първоначално в Западна и Централна България, а по-късно през деня и над Източна. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, като най-интензивни ще са явленията в Централна Северна България. Главно там се очакват градушки. Почти без валеж и с най-много слънце ще е времето над южните райони от страната. Максимални температури, в повечето места, между 26° и 31.

Предстоящи събития:

11.00 часа: В залата на комплекс „Форум“, Областен информационен център – Стара Загора организира работна среща с представители на местни, регионални и национални медии на тема: „Възможности за младежка заетост“.

 

12:00 часа: Лекарите от университетските, областните и общинските болници в страната излизат на протест. Решението е взето по време на среща на директорите на болници, проведена в София. Протестът ще продължи 30 минути. Той е срещу бавенето на актуализацията на бюджета на НЗОК.

 

Програма за Лятна работа с деца на Детски отдел, библиотека „Родина", ул. „Българско опълчение" 69

10.00 ч. – 10:30 ч. „Кой съм аз...? Коя си ти...?" – интерактивни игри и упражнения

10.30 ч. – 11.00 ч. „Четенето е лесно и забавно" – минути за индивидуален прочит на любими произведения

11.00 ч. – 11.30 ч. „Звезден миг" – седмичен конкурс за изразително четене, драматизации, пеене, танци и др. изяви на децата

11.30 ч. – 12.30 ч. „Детски звън" – изработване на седмичния вестник на Детския отдел


21.00 часа: сцена ЛАПИДАРИУМ в Регионален исторически музей ТЕАТЪР НА ОТКРИТО

„Без докачение, моля..."

по Чудомир, постановка Ивалин Димитров