ВИДЕО: Най-яките емоции от X Factor в Пловдив

Пловдив Лайф

11-07-2014, 13:50

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова и Надежда Гарова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Таланти на опашка (ГАЛЕРИЯ)

Звезди търсят музикалните таланти на Пловдив

Кастингът събра десетки кандидати за слава

Пловдив се впуснa в търсене на новите звезди на X Factor. Емоцията пред Дома на културата „Борис Христов” бе неописуема. Десетки млади таланти се втурнаха с нетърпение към голямата музикална битка.

Докато очакваха да бъдат прослушани и грижливо попълваха формулярите си за участие, група талантливи деца загряваха за кастинга.

Водещата Мария Игнатова, музикалният продуцент Дони и целият екип на предаването бяха готови да чуят всички, които вярват, че притежават това, което превръща обикновените в звезди.

Изключително качествени таланти има тази година, каза Дони, минути преди да стартира кастингът. Не търсим хора, които могат да изпълняват всичко, а личности!, допълни той.

Заради големия наплив на хип-хоп изпълнители продуцентите са предвидили специален педагог. Специалистите, които ще се подготвят тазгодишните звезди, са в пъти повече. „Забелязва се едно по-ранно развитие на младите певци”, отбеляза Дони. Мария Игнатова пък допълни, че въпреки крехката си възраст, малките таланти са изключително добри и с високо самочувствие. „Търсим нашите хора – новите звезди!”, каза продуцентът Влади Априлов.

Пловдив категорично е доказал, че притежава много музикални таланти. От тук е Теодора Цончева – чаровната салса инструкторка от втория сезон на шоуто. Пловдивско откритие е и Саня Алекса, която стигна до финалната битка в първия сезон на формата.

Габриела Тодорова бе първата кандидатка за слава на кастинга на „Х фактор” този обед. Момичето е на 17 години и е от Стамболийски. Занимава се с музика от 5-годишна, но когато е на 7 прави най-големия си гаф – закъснява за участие и пее ужасно. Това отказва Габи отново да излезе пред публика – до днес. Кастингът е възможността й да преодолее детския си страх. Описва се като неустоима чаровница и се надява да покори върховете на „Х фактор”. Песента, с която Габи се опита да омае журито е на Indila - Derniere Danse.