Аверче на Джъстин Бийбър идва за клубен концерт в България (ВИДЕО)

Скандалният рапър Tyga ще забавлява фенове в клуб „Мания” - Слънчев Бряг

Американската рап сензация Tyga потвърди първото си участие в България. Той ще пее пред своите почитатели на 21 юли в клуб „Мания” в морския курорт „Слънчев Бряг”.
Концертът пред българските фенове ще бъде едва три дни преди началото на голямото му американското му турне „Under the Influence of Music Tour” заедно с Wiz Khalifa и Jeezy.
Изпълнителя на хитовете Rack City, Faded и Molly пристига в „Слънчев Бряг” с антуража си от 7 човека, директно от Сен Тропе, където има планирано участие, съобщиха организаторите. Осигурен е частен самолет, които ще  докара шумната компания от френската до българската ривиера.

„Холивуд” - най-луксозния апартамент на комплекс „Роял Касъл” в Елените ще приюти купонджията  за двете нощи у нас. Лимузина мерцедес, черно ферари и тузарски джип ще са на разположение на бандата по време на престоя им в България.
Приятелчето на Лил Уейн, Крис Браун и Джъстин Бийбър е известен с разгулния си нрав и със сигурност ще се забавлява много в меката на нощния живот в югоизточна Европа. Tyga все още не е предявил специални желания, но домакините са готови да задоволят всички негови изисквания и претенции.

 Ранно шоу
Организаторите са помислили и за непълнолетните фенове. "Mania Dance Center" в сътрудничество с "Underage Raves" промотира ранни вечерни партита за деца, на които няма да се сервира  алкохол  на лица под 18 години.

Именно на 22.07 – вторник за непълнолетните фенове на Хип хоп музиката ще бъде второто шоу на Tyga с начален час 20:00. Добре дошли са почитатели от всички възрасти. На това събитие алкохол ще се предлага само на пълнолетни срещу представена лична карта.
Децата ще трябва да напуснат заведението след 23 часа.

 


Билети можете да закупите он-лайн от Ticketlogic.bg.

Скандалният рапър има съвместни песни с едни от най-големите звезди в музикалната индустрия като Крис Браун, Лил Уейн и Джъстин Бийбър.