Стара Загора утре: 12 юли

Мисия

11-07-2014, 19:32

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Библиотека "Захарий Княжески" в лятно работно време

Времето:
През нощта явленията ще затихват, облачността ще се разкъсва и намалява, в повечето райони до предимно ясно време. Утре до обяд ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност в източните и северозападните райони. Около и след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в ще превали, възможно е и да прегърми. По-големи ще са количествата на валежа в югоизточните и планинските райони. Ще духа слаб, в Дунавската равнина – до умерен вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще са малко по-ниски, максималните ще са между 24° и 29°, в югозападните райони до 31- 32°

Събития от деня:
Регионална библиотека "Захарий Княжески" е на лятно работно време до 31 август 2014 г. Всяка събота през месец юли библиотеката работи от 9:00 – 14:15 ч., неделя е почивен ден. 

 

 

10.00 ч. пред магазин ,,LIDL" (до МОЛ ,,Галерия") започва екодискусия  "Под клоните на 700-годишния чинар"! Организатор е Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Стара Загора, съвместно с Гражданско обединение - Екоцентър и клуб "Липа". Партньорите са осигурили барбекю и други изненади. 


13,00 и 14,30 часа – Туристически обиколки на стадион „Берое”. Феновете и гостите могат да разгледат съблекалнята на „Берое“,  официалния терен, ВИП залите и разбира се – клубния Музей на славата. Туровете започват от официалния вход на стадиона. Записването става на официалната Интернет – страница на клуба, на имейла  tours@beroe.bg или  на място в официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото.