Казанлък се стяга за още един тенис турнир

Този път за смесени двойки, мачовете ще се играят на СК "Шампион"

20 двойки от Казанлък, Сливен, Нова Загора, Габрово и Плевен са заявили до този момент участие в тенис турнира за смесени двойки – мъже и жени аматьори, които организират СК „Шампион” и треньорът Митко Костадинов на 19 и 20 юли, събота и неделя.
Това е четвърти тенис турнир, който ще се проведе на СК „Шампион“, над стадиона в Казанлък, след като седмица по-рано организаторите наградиха победителите в детския турнир до 10 и 12-годишните момичета и момчета.
В проявата следващата седмица ще се впусне и треньорът на малчуганите от Казанлък Живко Костадинов, който ще се състезава на корта в Казанлък с партньорка от Сливен – Евгения Гичева. Възможно е в аматьорското съревнование да видим и многократния републикански шампион на България по колоездене на шосе Данаил Петров, от името на организаторите. Те от своя страна са подсигурили за победителите в проявата медали, купи и други награди, предоставени от спонсори.
Всички мачове ще се играят на СК „Шампион“. Началните срещи ще започват от 9:00 часа сутрин и ще се играят с прекъсне за няколко часа обедна пауза, заради високите температури. Организаторите обещават горещи емоции на корта за участниците и зрителите на зрелищните битки между тенисистите за наградите на турнира.