Нелепо! Американски бунт срещу Спилбърг за убийство на динозавър?

Новините

12-07-2014, 12:52

Снимка:

©dailymail.co.uk

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха най-големият динозавър в Аржентина

Сценаристът, продуцент и един от най-успешните американски кинорежисьори Стивън Спилбърг си навлече гнева на природолюбители, след като в интернет се появи фотография, направена преди повече от 20 години по времето на снимките на култовия му филм "Джурасик парк", съобщи в."Дейли мейл".

Изображението на Спилбърг, който с доволен вид седи край тялото на "мъртъв" трицератопс, накара защитниците на правата на животните да го заподозрат в убийството на нещастното влечуго, допълва dariknews.bg

Снимката от 1993 година се е появила на 6 юли във Фейсбук, на страницата на известния американски сатирик Джей Бранскомб.

"Тази позорна снимка изобразява ловец, който е застанал до убит от него в резерват трицератопс. Споделете тази фотография, за да разбере светът и този презрян човек да се засрами" - е шеговитият надпис под снимката.

Читателите на Бранскомб обаче не са разбрали шегата, приемайки историята за чиста монета и са започнали да се организират в защита на динозаврите. Потребителите на Фейсбук са оставили под фотографията много злобни коментари по адрес на "убиеца".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен