Американски рапър с пловдивски корен щурмува славата

Пловдив Лайф

12-07-2014, 16:48

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Таланти на опашка (ГАЛЕРИЯ)

Христо Сираков пее Графа във втория ден от кастинга на X Factor

Американски рапър с пловдивски корени щурмува втория ден от кастинга на X Factor в Пловдив.

Той представи свои авторски парчета. В прослушването му специално се включи и друго доказано име в областта на родния рап и хип-хоп – Васил Иванов-Dexter. Рап надеждата призна, че ще се радва, ако успее да внесе част от автентичната рап култура у нас. След като още от малък заминава за Щатите и прекарва там 15 години, трагичен повод го връща отново в родния Пловдив – загубата на баба му е причината, поради която решава да се върне по-близо до корените си.

Сред другите интересни кандидати във втория ден от кастингите в Пловдив бе Христо Сираков... Но не известният бизнесмен, а петият в България състезател по снукър. За да впечатли екипа на шоуто, той заложи на песен на Графа и класическото “Nothing gonna change my love for you” на Глен Медейрос.

Пловдивчанка пък обеща да посвети стих на турски език екипа, ако бъде допусната до следващия етап. Момичето призна, че обича да пише стихове на турски и български език, но сценичната треска си каза думата и тя не успя да изрецетира нищо на турски.

Бивша професионална балерина даде сериозна заявка с френско изпълнение на Лара Фабиан, а 15-годишен талант заложи на украинската версия на „Wild dances” на Руслана – парчето, с което украинската певица спечели Евровизия през 2004 г.