Акция за изчезналия помориец край несебърското село Морско

Крими

14-07-2014, 08:00

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Поморийски бизнесмен изчезна безследно

Никола Илиев отишъл да види кошерите си, няма го от седмица

Полицаи ще претърсват днес около несебърското село Морско с надеждата, че изчезналият помориец Никола Илиев ще бъде открит. Мъжът, който е около 70-те, имал пчелин там. В началото на седмицата отишъл да го нагледа и оттогава е в неизвестност, пише 24chasa.bg

В Несебър, който е признат пчеларски център, знаят, че в малкото селце е един от най-старите пчелини в региона, но не познават собственика, тъй като той живее в Поморие.
Морско се намира на около 2 км от Слънчев бряг, има запазени вили, които собствениците посещавали периодично, но няма хора, които живеят постоянно там, уточниха от полицията.

Никола Илиев е отишъл на пчелина заедно с  брат си, който го е оставил там, на следващия ден е трябвало да го вземе обратно, но не го е намерил, обясниха от полицията. След получения сигнал селото и районът около него са претърсени, разпитани са и близки на семейството.

Днес издирването ще продължи, като периметърът ще бъде разширен. От събраните до този момент данни нямаме основание да смятаме, че мъжът е жертва на престъпление, уточниха от ОД на МВР – Бургас.