Повече от 15 часа арт и музика на "Лаута"

Пловдив Лайф

14-07-2014, 16:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Lauta Open Air оживява парка на 26 юли

На 26 юли ще се проведе Лаута Open Air – първият фестивал за изкуство и музика в емблематичния пловдивски парк "Лаута". Събитието в зеленото сърце на града ще продължи над 15 часа и ще представи редица събития, разделени в два модула:

Арт програма, която ще започне в 10 часа сутринта и ще продължи до 20 часа. 

В нея ще са включени работилници, хендмейд базар, ходене по въже, боди арт за деца, шоу със сапунени мехури,  и айляк хамак зона. Младите автори Гергана Митева и Адриан Иванов пък ще представят изложба и арт инсталация. Партньор на събитието е и фондация "Джендър алтернативи", която ще организира лекция на Рада Еленкова.

Музикалната програма ще започне в 20 часа с dj set на Антон Кефилев а.к.а. Kefi. След него щафетата ще поемат Helios a.k.a. Dj x2085, dj Chavos и Pikebas. Специалният гост на събитието е германският dj и продуцент SHANE.

Лаута Open Air се организира от High Bondagе и е в подкрепа на кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата. 

Билетите за музикалната програма са на цена 7 лв преди 24 часа, след полунощ входът е 10 лв.  Арт програмата е с вход свободен.