Тежък удар! Столичанин помете възрастна жена на Е-79 (снимки)

Преди около час стана поредната тежка катастрофа в района на бензиностанция "Лукойл" край благоевградския квартал "Грамада"

Столичанин със "Ситроен" помете възрастна жена на връщане от почивка в Гърция. Шофьорът тъкмо минавал под моста, когато жената се озовала под гумите му. Инцидентът станал за секунди. Бабата се връщала от полето, където всяка вечер ходела сама. Ръцете й били пълни с краставици, домати и диня, когато се провирала под мантинелата и опитвала да задържи продуктите, тя се разсеяла и забравила да се огледа. От своя страна шофьорът също не успял да реагира на време и връхлетял върху нея с автомобила. Самият той повикал екип на Бърза помощ на мястото, които незабавно пристигнали и транспортирали жената в болницата в изключително тежко състояние. Тя е настанена в реанимация на МБАЛ-Благоевград.

На мястото видяхме разпилените плодове и зеленчуци, както и едната обувка на възрастната жена. Тепърва предстои да бъде направена алкохолна проба на шофьора, който беше отведен от органите на реда.