Филмовата нощ в Пловдив днес!

Пловдив Лайф

15-07-2014, 10:42

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Два български ленти в кино "Орфей"

Българският "ШЕСТИЯТ ДЕН" можете да гледате тази вечер от 21.20 часа в лятно кино "Орфей". Филмът с участието на Калин Врачански, Ивайло Драгиев, Милена Николова – Миленита обещава да ни вземе дъха с екшън, напрегнато очакване и борба на живот и смърт на фона на заснежени високопланински пейзажи. Както добре знаем обаче, тези компоненти служат единствено за опаковка на същинската история, която тук започва повече от тривиално. Момиче и момче се срещат и се влюбват, въпреки че той е от малко провинциално градче, а тя се ползва с привилегиите на дъщеря на мастит бизнесмен. Именно тъмното минало на бащата на момичето и неговите връзки с престъпния свят стават причина нашите герои да излязат набързо от сладкия унес на любовта и да се сблъскат челно със страшно изпитание, което поставя на карта не само отношенията, но и животите им.

От 23.30 часа е прожекцията на друго интересно българско заглавие. Вторият филм на Ники Илиев - "ЖИВИ ЛЕГЕНДИ" отново предизвика голям интерес и убедително води в класацията на родния боксофис по брой зрители за тази година.

Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той е решен да ги намери и да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Цените на билетите са 5 лв и 4 лв. При дъжд билетите важат за останалите ФИЛМОВИ НОЩИ!