ПловдивУтре: 16 юли

Мисия Пловдив

15-07-2014, 18:55

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето някои от по-важните събития в Пловдив утре

Точно в 10, 30 часа кметът на Пловдив Иван Тотев ще представи Дерек Фънг, главен сътрудник в отдела по външните работи на общината в побратимения китайски град Шънджън. В продължение на 3 месеца Фънг ще работи в града ни с екипите на община Пловдив и Българо-Китайскатаасоциация за бизнес развитие.

В 10,30 часа започва Регионална информационна среща по проект "Новият полицейски лидер". На събитието ще присъстват служители на МВР от целевата група на проекта – ръководители на средно ниво, представители на Дружеството на психолозите в Република България – клон Пловдив, военни психолози и преподаватели в ПУ "Паисий Хилендарски".

От 11 часа пресконференция по актуални градски теми дават общинските съветници от НФСБ в Пловдив Илко Илиев и Слави Георгиев. В пресконференцията ще участва и бившият кмет на район "Западен" Десислава Желязкова.

В 18,30 часа специално от Света Гора Пловдив посреща мощите на великомъченик Мина. Повече за дългоочакваното събитие, предстоящия празник на катедрален храм "Света Марина", както и кои улици в центъра на града ще бъдат затворени заради шествието и последвалите чествания, четете ТУК.