Добруджа вкара два на Суворово в контрола

Спорт

15-07-2014, 22:18

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Добруджа победи Суворово в трета за отбора контрола, играна днес на стадион „Дружба" пред около стотина зрители.

Двата гола паднаха през второто полувреме и бяха дело на Ивайло Лазаров, който бе точен малко след подновяване на играта. Той шутира от около 20-тина метра по посока на вратата на гостите и успя да изненада вратаря на Суворово. Второто попадение беше реализирано от резервата Петко Цанков двайсетина минути преди края на срещата. Точно 11 смени предприе старши треньорът Светослав Тодоров, пише ИА Добруджа.

Стартовият състав бе: Николай Радомиров на вратата и пред него Детелин Димитров, Костадин Гаджалов, Ивайло Лазаров, Емил Колев, Николай Христозов, Ивайло Димитров, Симеон Симеонов-к, Спас Георгиев, Кристиян Димитров и новопривлеченият от Варна бивш играч на Черно море и Калиакра Мустафа Мустафа. Първата смяна бе принудителна. Станимир Андонов замени контузилият се в средата на първото полувреме Детелин Димитров.

В началото на второто полувреме в игра бяха пуснати Симеон Сашев, Станислав Николов и Симеон Неделчев на мястото на Николай Христозов, Симеон Симеонов и Кристиян Димитров. В последствие Петко Цанков замени Спас Георгиев, Ивелин Василев влезе на мястото на Косъма, синът на Диян Божилов- Дейвид смени Станимир Андонов, а минути преди последния съдийски сигнал видяхме още три смени- Георги Кръстев, Мартин Михайлов и Кристиян Георгиев влязоха на мястото съответно на Костадин Гаджалов, Ивайло Лазаров и Мустафа.

Видимо доволен от играта на своите възпитаници, Светослав Тодоров заяви, че се е надявал на контрола с Черно море, но те са отишли на подготовка в Банско. Излишни средства за по-далечни пътувания няма, затова се търсят съперници от близки дестинации.
Отборът на Суворово, воден от добричлията Венци Желев, в чийто редици играе и Филип Флоров , показа добра кондиция и бе достоен съперник