Ученици от 7 държави се храниха здравословно заедно

В Hildesheim, Германия се проведе поредната работна среща по училищен проект „Healthy body-healthy mind”

Учители и ученици от СОУ „Братя Каназиреви” град Разлог участваха в работна среща в Германия по училищен проект „Здраво тяло – здрав дух” ( „Healthy body-healthy mind”).

В Hildesheim, Германия се проведе поредната работна среща по училищен проект „Healthy body-healthy mind” по програма Коменски, в която взеха участие шестима ученици – Мария Крънчева, Велина Кърджиева, Десислава Бонкова, Луиза Самарова, Иван Даракчиев и Анастас Наджиев и двама учители – Росица Тумбева и Росица Кирева от СОУ „Братя Каназиреви”, Разлог, информират от Разлог. 90 участници от България, Румъния, Унгария, Естония, Германия, Португалия, Турция и Англия дискутираха и приготвиха здравословни храни и разнообразни физически упражнения, които допринасят за здравословния начин на живот. Младежите работиха по групи и показаха отлично владеене на английски език, много добра физическа подготовка и владеене на съвременни информационни и комуникационни технологии.

Натрупан опит, споделяне и сравнение на умения и знания, незабравими моменти, това е най – важното, което участниците получиха от работната среща и се подготвиха за нови начинания.