Две "акули" може да станат "смърфове"

Днес от 14 часа правната комисия на местния парламент пък ще разгледа ситуацията около бургаския футболен клуб

Локо Пловдив прави опити да привлече двама футболисти от Черноморец. Черно-белите ще пробват да вземат при себе си халфа Ванчо Траянов и защитника Любомир Гуцев. Двамата са в списъка на новия треньор на „черно-белите” Неделчо Матушев, пише „Тема Спорт”.
Наставникът държи на всяка цена да подсили халфовата линия на отбора. Локо бе напуснат от Аласан Н’Диайе, Валери Георгиев и Хамед Намуши. В момента има остър недостиг на играчи в центъра на терена. 
Много близо до подпис със смърфовете е македонецът Траянов. Той вече е носил еки­па на Локо Пд. Бе на „Лаута" от 2002 до 2004 година, като бе част от състава, завоювал шампионската титла (засега единствена в историята на отбора). През миналия сезон Ванчо изигра 25 двубоя за Чер­номорец в А група, но не успя да спаси тима от изпадане.
Любомир Гуцев пък бе част от Пирин Гоце Делчев, но не­говият тим също изпадна. Локо Пд вече взе играч от Черноморец. На „Лаута" привлякоха Венелин Филипов. Той може да бъде ползван ка­то ляв и десен бек.

Днес от 14 часа правната комисия на местния парламент пък ще разгледа ситуацията около футболен клуб Черноморец Бургас. Както Burgasutre писа двама от членовете на СД на клуба, написаха докладна записка до комисията, в която се обявяват против начина на управление на клуба, в който Община Бургас участва с апортна вноска и е равнопоставен собственик.

Резултатите от заседанието ще станат известни по-късно днес.