Зверска гавра с Азис в Македония (видео)

Само преди месец, Азис бе имитиран на финала на гръцкото „Като две капки вода“

Фолк звездата Азис може да е признат в много държави извън България, но Македония определено не е една от тях. Тамошни зевзеци буквално се изгавриха с фолк изпълнителя, като направиха кавър на хита му „Сен тропе“, но с доста ироничен привкус. Пухкавият имитатор толкова умело подражава на певеца и така успешно го пародира, че просто е невероятно, пише slusham.com.

Видеото е споделяно повече от 40 пъти и има близо 30 000 гледания само за два дни. Да не говорим, че македонците буквално падат от смях от него: „По-добре е и от оригинала“, „Най-доброто и най-смешно видео, което сме виждали досега“, пишат потребители под клипа, докладва kliuki.ws.

 Това не е първата пародия с певеца, но определено е една от най-смешните. Преди няколко години в Русия също си спретнаха пародия на Азис с песента „Мразиш“. Тогава в комедийно шоу, певецът буквално бе направен за смях, но той им върна жеста като се снима в дървена каца, на която пишеше „Россия“.

 Само преди месец пък Азис бе имитиран на финала на гръцкото „Като две капки вода“. За разлика от съседките ни, където популярността на Азис очевидно нараства, у нас чалга славеят бива ухажван все по-рядко от медийното пространство.