We are going to Мъглиж ще разтресе Балкана за втори път

Животът

20-07-2014, 09:12

Автор:

Деница Христова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Are You Going To Мъглиж ?

Рок фестът, посетен от над 1000 души миналата година, става традиционен

Рок фестивалът We Are Going to Мъглиж, който се проведе за първи път през 2013 г., ще се проведе отново през 2014 г. - на 5 и 6 септември.

Миналата година беше първото му издание. Тогава фестивалът се превърна в истински празник на града с много гости от цялата страна, като най-силно присъствие отбелязаха старозагорци.

Най-малко 1000 души посетиха комплекса на „Барите” за да се насладят на чудесната природа и качествена рок музика. Районът беше наситен с коли, каравани, мотори, палатки, хора на всякакви възрасти и  много, много добро настроение. Участваха групите The Pomorians, Млък!,  Fyeld, Downslot, Sepuko 6, Placid Revival (Берлин), Invidia, Arm the Homeless, Ivo Ruev Band 69.

Подготовката за тазгодишният фест започва с нещо интересно - организаторите дават шанс на групите, които ги подкрепиха на първия фестивал, да участват отново и оставят публиката да избере 2 от тях с помощта на фейсбук анкета.

Амбицията ни е We Are Going to Мъглиж 2014” да е в продължение на два фестивални дни. Разчитаме на опита си придобит от първия фестивал и вече работим за осигуряване на добрата организация, както за участващите групи, така и за гостите на фестивала, който ще запази некомерсиалният си характер. Това пишат организаторите на официалния си сайт.

Фестивалът се организира от Ivo Ruev Band 69 и приятели съвместно ТanNakRa-Art  и община Мъглиж.